ANTALYA / KEPEZ - Kepez Gıyaseddin Keyhüsrev Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef LGS

Nis

Okulumuza yazar Rabia Christine Brodbeck söyleşileri ile onur vermistir. Bu güzel söyleşi için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz konferans salonunda okul rehber öğretmeni Nurgül SOLAK ŞİMŞEK tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları ile ilgili  program düzenlendi.

Nis

Okulumuz konferans salonunda rehber öğretmen Nurgül SOLAK ŞİMŞEK tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik 'Dikkat ve Odaklanma' temalı seminer yapıldı.

Mrt

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü başkanlığında, İl Rehberlik koordinatörü Hedef LGS projesine dahil olan okulların HEDEF LGS VE HEDEF YKS koordinatörleriyle il toplantısının gerçekleştirildi. Toplantıya okulumuz koordinatörleri psikolojik danışmanlar Nurgül SOLAK ŞİMŞEK ve Medine ERTÜRK GÜNAR katıldı. Toplantıda projeye dahil olan İmam Hatip okullarından örnek çalışmalar sunumlarla paylaşıldı.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda 7.sınıf öğrencilerine yönelik Psikolojik Danışman Nurgül Solak Şimşek tarafından Lgs de Akademik Başarıyı Arttırma ve Hedef LGS Liselere Hazırlık Programıyla İlgili seminer çalışması yapıldı.

Şbt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Nurgül SOLAK ŞİMŞEK tarafından okulumuz konferans salonunda 8. sınıflara 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri' konulu seminer yapıldı ve broşür paylaşıldı.

Şbt

Okulumuzda ara tatilde yapılan deneme sınavları ile ilgili analiz yapılarak öğrenci, veli ve öğretmenlerle paylaşıldı.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri ile Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili bilgi paylaşımı yapıldı.

Şbt

7.Sınıflarımız için Eylül ayından itibaren Hedef LGS 2025 Projesi kapsamında konu tekrarı, soru çözümleri, rehberlik çalışmaları, performans değerlendirme sınavları, eğitim koçluğu ve motivasyon etkinlikleri, dyk kursları yapılacaktır.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda okul müdürümüz, sınıf rehber öğretmenlerimiz ve rehberlik servisi velilere performans değerlendirme sınavlarının analizi ile ilgili bilgilendirmeler yaptı. Ayrıca Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programıyla İlgili veliler bilgilendirildi.

Ara

2023 Lgs'de okulumuzdan en yüksek puanları alan mezun öğrencilerimiz okul konferans salonunda 8. Sınıf öğrencileri ile buluşarak nasıl çalıştıkları ve sınav tecrübeleri hakkında bilgi verdiler. Öğrencilerimizin sorularını cevapladılar.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından konferans salonunda 8. Sınıf öğrencilerine yönelik soru çözmede karşılaşılan güçlükler, çözerken yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleri ile ilgili seminer gerçekleştirildi.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimizle motivasyon amaçlı kitap okuma fuarına gidildi. Kitaplar hakkında sohbet edilirek kitap okumanın önemi üzerine duruldu.

Ara

Okulumuz öğrencilerine İmam Hatip Liseleri program çeşitliliği hakkında bilgi vermek amacıyla afiş paylaşıldı. Ayrıca rehberlik servisi Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün oluşturduğu infografikler paylaşıldı. Yeni dönem AİHL infografikler için tıklayınız.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından ortaokul öğrencilerimiz için Zaman Yönetimi konulu broşür sınıflarımızla paylaşıldı.