ANTALYA / KEPEZ - Kepez Gıyaseddin Keyhüsrev Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

"Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam eTwinning projesi"

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinden Zeliha GÜLAÇ ortak kuruculuğunda yürütülen "Gelecek için Sürdürülebilir Yaşam eTwinning projesi çalışmaları sona erdi. Bu proje kapsamında öğretmenimiz ve proje öğrencileri "Sürdürülebilir Yaşam konusunda okulumuz öğrencilerine çevre bilinci kazandırma amacıyla sınıflarda akıllı tahtalar aracılığıyla bilgilendirme çalışması yapılmıştır. Bu çalışma için proje öğretmeni Zeliha GÜLAÇ'a ve proje öğrencilerine teşekkür ederiz.

May

Öğretmenimiz Gamze Aksu DEMİRAL rehberliğinde öğrencilerimiz ile birlikte yapılan okulumuz  "SPECIAL TOUCH OF ENVIRONMENT" eTwinning projesi kapsamında çevre temziliğine ve geri döüşümün önemli olduğuna dikkat çekilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz ingilizce öğretmeni Sevilay UYAR ortaklığında başlayan Yunusu Bilmek Yunusça Sevmek e-Twinning projemiz sona ermiştir. Kardeş ülke Azerbaycan ile ortaklaşa yürüttüğümüz projemizde pek çok çalışmayı işbirliği içerisinde gerçekleştirdik. Projemiz ile sevgili Yunus Emre'yi öğrencilerimize tanıtmanın mutluluğunu yaşadık.